Dag- en weekendtochten

dinsdag 22 maart 2016

Wil je zelf wel eens op het Duurzaam Jacht meevaren en ervaren hoe het is om te varen zonder diesel, zonder gas, puur op eigen energie? Dat kan. Duurzaam Jacht wil graag gezien en beleefd worden. Daarom organiseren we dagtochten en weekenden waarin je zelf ervaring op kunt doen met duurzaam varen.

Weekendtocht

Boek je Duurzaam Jacht voor een weekend? Dan vertrekken we vanaf Oostmahorn of Lauwersoog en zeilen we overdag op de Waddenzee. Als er voldoende tijd is pakken we ook een stukje Noordzee mee en in de namiddag zoeken we een plaats om te ankeren of droog te vallen en te overnachten op het wad. Met een beetje geluk kun je dan over het Wad wandelen en de bijzondere Waddennatuur ontdekken. Voor veel mensen is het een indrukwekkende ervaring om omgeven te zijn door de eenvoud, de schoonheid en de stilte van het Wad. Met het Duurzaam Jacht zijn we natuurlijk volledig selfsupporting.

De kosten zijn €100,- per persoon per dag, exclusief eten, drank en havengeld. De Ya vaart vanaf 2 personen, het maximum is 6 personen. Opstaphaven en datum in overleg. Bel of mail voor meer informatie: (+31) 6 283 448 23 of info@duurzaamjacht.nl.

 

Dagtocht

Een dagtocht om kennis te maken met Duurzaam Jacht kan natuurlijk ook. De Ya ligt dan in jachthaven van Oostmahorn of Lauwersmeer. Met koffie, thee en appeltaart van Inge heet de schipper Peter Hoefnagels je welkom. Hij legt de voordelen van duurzaam varen uit en laat zien hoe dat vertaald is in concrete voorzieningen. Daarna proef je van vaareigenschappen van Duurzaam Jacht op een zeilexcursie door het natuurreservaat Lauwersmeer. In overleg gaan we voor anker, we wandelen rond een eilandje, of we varen verder naar Zoutkamp, een oud vissersplaatsje.
Terug in de jachthaven nemen we met een borreltje afscheid van elkaar.

De kosten zijn €100,- per persoon per dag, exclusief eten, drank en havengeld. Het minimum aantal personen voor een dagtocht is 3, het maximum is 9 personen. Opstaphaven en datum in overleg. Bel of mail voor meer informatie: (+31) 6 283 448 23 of info@duurzaamjacht.nl.

 

 

Wat is uw reactie op dit artikel?
(wordt niet op de website getoond)

Waar is Duurzaam Jacht?

Klik hier om te kijken waar Duurzaam Jacht is!

Klik op de kaart en lees elke dag wat de "Ya" meemaakt.

Volg op de kaart

Blijf op de hoogte van het nieuws over Duurzaam Jacht

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Vaar mee met Duurzaam Jacht!

Duurzaam Jacht drooggevallen op het wad

Een unieke kans om zelf te ervaren hoe fijn het is om duurzaam te varen! Bekijk waar we varen en boek uw reis.

Reizen bekijken

Bekijk het Duurzaam Jacht

Duurzaam Jacht - uitsnede

Alle details van Duurzaam Jacht op een prachtige klikplaat!

Bekijken
Het Duurzaam Jacht wordt mede mogelijk gemaakt door:
Contender sailcloth HFJ De Koning MC Technics Epifanes Gemeente Medemblik Nimos Meteo CE proof Salty Colours Amsterdamse Fijnhouthandel E-Tech Drives Stanly RVS Hoornweg De Hoeve Multipower Van de Wetering Van de Gruiter Hollandia Boeken LJ Harri Ceilidh Carbon Masten Exalto Bomarine Lopolight Henri Lloyd Zondervan Watersporttechniek Rosch Marine Kadaster Brig Inflatable Boats Sika Professional Boatcare Harsonic Aqua Solar Prymos Barcomarine Secumar Rocna Anchors Bionic Technology Van den Berg De 12 Ambachten Belship Tres Hombres Stichting Schone Golf Jachtwerk Dijkstra Tibb